Kundene våre sier;

Her finner du hva kunder sier om KLENZ-skapene;

Den Nationale Scene i Bergen, 2019;

"Takk for vidunderlig service!"

Posten, Alnabru;

"Dette funker akkurat som vi ønsker. Bruker det på utlånssko og -utstyr." 

Testresultat dinside.no (gml.test - forrige utgave); 

Enkel i bruk. Effektiv. Godt resultat.

Les hele testen her

Posten Norge sier;

..."– Vil dere anbefale andre enheter å anskaffe en slik maskin? – Ja, absolutt, særlig hvis de har samme behov som oss. Det tar bare noen uker før det setter seg lukt i vernesko. Og det er uten tvil mye mer behagelig uten lukt, slår verneombudet fast."

 Les hele artikkelen her (side 16)

 

Den Nationale Scene i Bergen;

"I 2007 fikk vi fuktproblemer på et av våre rekvisittlagre, der vi bl.a. oppbevarte skinnvesker. Disse var blitt skikkelig mugne. I den forbindelsen tenkte jeg på det jeg hadde hørt om klenz-maskiner.

Ved å søke på internett, fant vi forhandler og teateret kjøpte 3 stk. klenzmaskiner.

Maskeavdelingen bruker en til parykker. Kostymeavdelingen bruker en til sko og små plagg. Vi på rekvisitten bruker den til alt mulig; vesker, bøker og alt som kan få mugglukt. Ellers er vår maskin svært populær for alle på huset som ønsker bedre lukt i skoene sine."

 

Aker/Shell - Draugen;

"De er BARE posetive meldinger og flere har tenkt at kjøpe en sonne til privat bruk i hjemmet."

 

Nexans;

"Maskinen er plassert i en av våre garderober, tilbakemeldingene er så langt gode."

 

Tine meierier, Østlandet;

”Vi har et skap i hver garderobe - skapene er i bruk daglig.”

 

ASKO, Midt-Norge;

"Skapet brukes daglig."

 

 

 

 

 

Tone, Bergen;

”Har fått testet en del i maskinen og har fått bra resultat. Bl.a. en flott skinnjakke jeg hadde fått, den var nesten ikke brukt,men dessverre var det mye røyklukt i den. Har hatt den hengende delvis ute, delvis på vaskerommet(snakker om mange måneder!!) og har ikke fått vekk lukten. Brettet den sammen og puttet i maskinen, fylte jo omtrent hele rommet,men jeg ga den tre,fire omganger,først på vrangen, deretter i forskjellige brettevarianter. Det gjorde susen!! Har idag brukt den for første gang,er så glad for det :)

Bånd i lær og tekstil ble også meget bedre. Jeg har puttet inn hundeleker (baller og draleker i diverse materialer som pels,glatt skinn og stoff) med bra resultat. Så langt er jeg veldig fornøyd.

 

Har også testet på hundehalsbåndene, meget duftende sådanne... etter noen omganger i maskinen ble de veldig mye bedre.”

 

Kari, Lørenskog;

Det er et virkelig et stort pluss. Den vonde lukten av skoene i leiligheten er borte. Som han sier nå lukter det normalt i huset. Dette har jo vært en stor plage og fortvilelse.

 

Dyreparken, Kristiansand;

”Det er ikke noe å lure på, bare å kjøpe skap! Vi har nå plassert det ene skapet i Tjuttaviga.”

 

Camilla, Rådal;

”Jeg kjøpte maskinen i hovedsak pga. stinkende treningssko, alpinsko etc., men bruker den for øvrig også til annet treningstøy som også har en tendens til ikke å bli luktfrie etter vask”.

 

Magne, Hordaland;

”Jeg hard en gamle maskinen og den er stadig i bruk. Har kjøpt en ny KLENZ til barnebarnet mitt og han er veldig glad - nekter å låne den bort til andre, ha ha”